Diensten

Badkamer renovaties

Is je badkamer toe aan een vernieuwingsslag? Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en verbouwen van badkamers en door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is om jouw badkamer met succes grondig te renoveren. Hierbij vinden we het belangrijk dat alle functionaliteiten die jouw badkamer nodig heeft, aanwezig zijn. Natuurlijk gaat dit nooit ten koste van de kwaliteit van oplevering en materiaal. Benieuwd hoe we dat realiseren?

Goede communicatie is voor ons heel belangrijk

Ons bedrijf neemt je graag in alles mee met wat er bij een verbouwing van je badkamer komt kijken. Wat vinden wij belangrijk? Dat jij altijd tevreden bent. Daarom plaatsen wij niet zomaar een badkamer, maar kunnen je ook ondersteunen in het aankoopproces van de badkamer en materiaal.

Er vindt tijdens het proces veel communicatie plaats tussen klant en aannemer, zodat je op de hoogte blijft van alles wat er tijdens de verbouwing van je badkamer gebeurt. We bespreken het dan ook met u als er bepaalde keuzes moeten worden gemaakt. Op die manier kom je nooit voor verrassingen te staan.

Contact

Telefoonnummer

06 418 549 85

E-mailadres

klussenbedrijfdenis@hotmail.com

Benieuwd hoe we dat realiseren?

Wij voeren 100% van het werk zelf uit. Zo heeft u maar met één bedrijf te maken die alles plant, uitvoert en uiteindelijk voor alles verantwoordelijk is.

Slopen

Het project begint normaal met het afschermen en afplakken van het looppad naar de badkamer. Op de eerste dag, soms wel de eerste twee dagen, wordt de badkamer gesloopt. Al het afval komt in de container die direct bij de ingang wordt geplaatst. Meestal zijn dit 3-6 m³ afvalcontainers.

Leidingwerk

Daarna is het meestal nodig om de leidingwerk aan te passen en infrezen ,hier kunt u aan denken ,waterleiding ,radiatorleidingen, afvoer ,elektriciteit leidingen

Constructies

Het constructiewerk in badkamers is zeer belangrijk. In oude panden moeten bijvoorbeeld vloeren gestort worden op lewis platen. Verder waar moet u aan denken is verlaagde plafond met spotjes, koof, scheidingswanden enz..

Betegelen, voegen en knippen

Als we alles hebben voorbereid kunnen we starten met tegelen ,en in overleg met de klant wordt ook besproken over eventuele leg patroon van de tegels ,kleur van voeg en kit.

Montage

Montage gebeurt meestal op de één na laatste en laatste dag van de verbouwing.

Hoe lang duurt het om je badkamer te verbouwen?

Wanneer je badkamer wordt verbouwd, heb je uiteraard even geen toegang tot je sanitaire voorzieningen. Het is dan ook van belang om te weten hoe lang het verbouwen van je badkamer duurt. Een badkamer verbouwen neemt – afhankelijk van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd – zo’n twee tot drie weken in beslag.

Badkamer verbouwen? Neem contact op

Wil jij ook binnenkort je badkamer verbouwen? Neem dan eens contact op ons op. Offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook! Het streven is om binnen twee werkdagen met een voorstel voor een intakegesprek te komen.

Telefoonnummer

06 418 549 85

E-mailadres

klussenbedrijfdenis@hotmail.com

Adres

Van Eysingenlaan 71
3527 VB Utrecht

KvK nummer

69881626