Wie is Denis oud

[column offset=one size=fourth position=first]
.
[/column]

[column offset=three size=fourth position=last]
Ik sta bekend als de rustige, betrouwbare vakman die breed inzetbaar is voor velerlei opdrachten. Hierbij kunt u denken vloeren leggen, tegelen, scheidingswanden plaatsen, kastenwanden, zolderkamers, vliering maken, aftimmer werkzaamheden, elektra, water aanleggen enzovoort.
Waar ik zeer veel ervaring mee heb is  renoveren van badkamers. Elke keer weer vind ik het een uitdaging om uw oude badkamer te transformeren in een nieuwe badkamer. Ik kan u hierover adviseren, helpen met de indeling, eventueel met u mee naar een showroom, het materiaal bestellen, plaatsen en natuurlijk prachtig afwerken. Kortom zo’n project is bij mij van het begin tot het eind in goede handen. Dat geeft u zekerheid en veiligheid, een stukje vertrouwd verbouwen.
Heeft u iets te doen en het staat hier niet bij, informeer dan naar de mogelijkheden.
Dit kunt u doen door mij te mailen of voor direct contact te bellen. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

[/column]